Schrijftrainingen van Quodest Communicatie

 

We schrijven met z’n allen veel teksten. Brieven, mails, webteksten, nota’s, en zo meer. Dat gaat ons niet altijd even gemakkelijk af.

 

Toch is hulp nooit ver weg. Quodest Communicatie helpt bedrijven en particulieren met hun tekst. Soms willen mensen een kant-en-klare tekst, anderen willen hun schrijfvaardigheden verbeteren en die tekst uiteindelijk zelf schrijven. In beide wensen kunnen wij u bijstaan.

 

Op deze pagina vindt u informatie over schrijftraingen.

 

Quodest Communicatie biedt de volgende schrijftrainingen:

 

Overzicht schrijftrainingen

 

– brieven en mails

– bijzondere brieven, zoals sollicitatiebrieven

– nota’s en rapporten

– notulen

– webteksten

– juridische teksten voor de leek

– journalistieke teksten

– b&w-adviezen en raadsvoorstellen

– instructieve teksten

– correct Nederlands

– de nieuwe Nederlandse spelling

– Nederlands voor anderstaligen

 

Werkwijze van Quodest Communicatie 

 

Geen enkele schrijftraining is dezelfde. Elke keer weer zijn er andere deelnemers met ieder een eigen beginniveau. De training die wij u bieden is daarom precies op maat, met een eigen inhoud en een eigen duur.

 

Overweegt u een schrijftraining? Vooraf aan elke training stellen wij met u de doelen van de training vast. Aan de hand van eerder gemaakte teksten kan vervolgens het beginniveau vastgesteld worden. Daarna is een redelijke inschatting te maken van het aantal dagdelen dat de training duurt.

 

Gratis workshop

 

Als u wilt weten wie u in huis haalt, en dat wilt u, dan verzorgen wij een gratis workshop van twee uur. U mag het onderwerp ook nog noemen.